2011. április 28., csütörtök

Courths-Mahler, Hedwig: Bátraké a szerencse - Jelenlegi ára: 695 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Bátraké a szerencseA könyv listaára: 851 Ft. Leírás:
A tizenegy éves kis Martha Berger, az egyszerű bognár leánya, kilátástalan helyzetbe kerül, amikor édesanyja meghal, apja pedig szinte teljesen eszét vesztve elmenekül. Szerencséjére tanítója felkarolja, előkeríti az öreg bognárt, akit elmeintézetbe adnak, a kis Marthát pedig a Dohrma-birtokra sikerül bejuttatnia. A gőgös família tagjai cudarul bánnak a kis libapásztor lánnyal, pedig az angyali lelkű Martha még a pökhendi úrfi, Artur életét is megmenti egy alkalommal, amikor kihúzza a vízbe esett fiút persze nem csak jóságból: a lány szíve régóta érte dobog. Ám a sors kereke forgandó. A Dohrma-birtok felett felhők gyülekeznek, a vén alkusz, a valahonnan Kelet-Európából ide vetődött Gregor Veitel hitelező egyre gyakoribb vendég a háznál, mígnem egy napon a csőd is bekövetkezik, de Veitel addig nem lép, míg a ház úrnője életben van. Csakhogy erre napokon belül sors kerül, ezért Artur is hazaérkezik több éves katonai szolgálatából. A fiatalúrnak külön elszámolni valója is akad Veitellel, akit egyszer még fiatalon vérig sértett, most viszont az öreg kezébe került egy Artur által hamisított váltó. Ekkor jön el a pillanat, hogy közbelépjen Martha, aki az évekkel azelőtt épp az öreg Veiteltől vásárolt sorsjegy révén tekintélyes vagyonnal rendelkezik. Mielőtt rendbe szedné a Dohrma-birtokot, melyet megvásárolt, ki kell puhatolnia, hogy Artur szívében él-e még a régi ellenkezés a libapásztorlánnyal szemben. Arturt azonban a nehéz évek megedzették, és egészen más férfi lett belőle. A fiú a próbát kiállván, a titkos üzenetváltások végén Martha felfedi kilétét, így hát a hamarosan megtartott esküvő után a birtokon intézőnek meghagyott régi uraság fia, Artur Dohrma a birtok új uraként lépheti át a kastély küszöbét. A happy enddel végződő könnyebb fajsúlyú szerelmi történetek kedvelőinek ajánlható. ISBN: 978-963-9896-31-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 695 Ft

Az aukció vége: 2011-05-01 12:10
. Courths-Mahler, Hedwig: Bátraké a szerencse - Jelenlegi ára: 695 Ft